Tuesday, April 7, 2015

Majlis Solat Hajat dan Doa Selamat

Alhamdulillah, majlis Solat Hajat dan Doa Selamat telah pun selesai pada hari Sabtu, 4 April 2015 selepas solat Zohor di Pahang. Semua berjalan dengan lancar. Makanan kami prepare sendiri dengan pertolongan dari rakan-rakan, saudara dan jiran tetangga. Terima kasih buat semua yang membantu :)











Gambar time buat majlis preparation je yang ada. Time majlis, dah busy tak sempat nak snap picture dah. haha

MENU MAJLIS:
Nasi Putih
Kari Ayam
Ikan Goreng
Daging & Kacang Panjang Goreng Kunyit
Sambal Belacan
Air Sirap
Buah Tembikai


*pulut kuning dengan goodies tu kami prepare untuk kasi dekat orang yang datang solat hajat. wee

*Majlis kami buat kecil saja. Jemput jiran-jiran dengan saudara terdekat je.


PS: Tolong doakan keselamatan kami yer nanti. Di kesempatan ini, saya dan suami dan memohon maaf jika ada salah dan silap. Halalkan semua ya. xoxo

No comments: